Ledenstop

Beste ouders,

Zoals jullie al weten zitten we de laatste jaren met veel leden bij de kapoenen. Daarom hebben we beslist om een ledenstop in te voeren.

Per geboortejaar aanvaarden we een maximum van 25 leden. We kiezen voor dit aantal omdat we per tak dan een groep van 50 leden zouden vormen, helaas zijn onze lokalen niet geschikt voor grotere groepen. Omdat we niet zouden willen dat kinderen uit hetzelfde gezin naar verschillende jeugdbewegingen moeten, krijgen de zusjes van de huidige leden van Gidsen Sint-Katrien en Scouts Jan-Breydel voorrang. Daarnaast krijgt ook oudleiding voorrang om hun dochter in te schrijven als ze dit wensen.

Indien u een dochter heeft die geboren is in het jaar:

·         2009 (1e jaar kapoen/ 1e leerjaar in 2015-2016)

·         2008 (2e jaar kapoen/2e leerjaar in 2015-2016)

·         2007 (1e jaar kabouter/3e leerjaar in 2015-2016)

Dient u vóór 13 september een mailtje te sturen naar info@gidsensintkatrien.be met naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum van het nieuwe lid (zus) én van de zoon of dochter die al lid is.

Voor kinderen die ouder zijn, moet het normaal geen probleem zijn om zich in te schrijven bij ons. Als u toch zeker wil zijn van een plaatsje, mag u uw dochter die geboren is voor 2007 ook al inschrijven.

Na deze datum zullen anderen ook de kans krijgen om hun dochter bij ons in te schrijven. We schrijven dan in volgens de rij van personen die zich aanmelden, dan gelden de voorrangsregels niet meer.

We zouden ook aan de huidige leden van de geboortejaren 2007 en 2008 willen vragen om te laten weten of ze al dan niet lid blijven zodat wij weten hoeveel nieuwe leden wij kunnen aanvaarden.

Vriendelijke groeten,

Gidsen Sint-Katrien