Scoutsjaar 1920 en voorrang nieuwe leden

Beste leden en ouders,

Nog een paar weken vakantie en dan kan het nieuwe scoutsjaar weer van start gaan. Wij staan te popelen om alle leden, en daarbij zeker de nieuwe leden, terug met open armen te ontvangen. Bent u zelf ooit leiding geweest bij Gidsen Sint-Katrien of Scouts Jan Breydel of heeft uw dochter oudere broers of zussen die al in één van onze twee groepen zitten? Vul dan even het formulier in via deze link (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpkH3_D_9NS8q9-gImnN0TkHCJ6LCHFpNe81iPeiadrSi3pw/viewform?usp=sf_link).

Op die manier houden wij een plaatsje voor uw dochter vrij, aangezien wij ook dit jaar met een ledenstop werken. Vul het formulier zeker in voor zaterdag 14 september om 20u, anders kunnen wij de voorrang niet garanderen. Andere nieuwe leden kunnen zich vanaf zaterdag 14 september om 20u inschrijven via een link die dan op onze fb-pagina en site zal verschijnen (https://www.facebook.com/GidsenSintKatrien/of https://www.gidsensintkatrien.be/).

 

Leg uw agenda er almaar bij, want hier volgt alvast een kort overzicht voor de eerste weken:

  • Zondag 8 september, 10-17u: Overgang. Op deze dag komt iedereen te weten wie zijn nieuwe leiding wordt voor het komende jaar.
  • Vrijdag 13 september, 20u: Quiz. Ook dit jaar organiseren wij een leuke quiz! Houd jullie mailbox goed in de gaten, want binnenkort zullen jullie nog een mailtje ontvangen met meer informatie.
  • Zaterdag 14 september, 16-18u: Infomoment. Vanaf 16u zijn nieuwe leden welkom om kennis te maken met onze werking. 
  • Zaterdag 14 september, 18-20u: Kampvuur. Vanaf 18u zijn alle leden welkom om te genieten van een gezellig kampvuur. Er zal ook een hapje en drankje aangeboden worden.
  • Zondag 15 september 14-17u: Eerste vergadering.

Stevige linker en tot snel,

De leidingsploeg

 

PS: Met al uw vragen/opmerkingen/suggesties kan u steeds terecht bij de groepsleiding via groepsleiding@gidsensintkatrien.be of via onze telefoonnummers.

Cavia (Lore Van Eester): 0471 46 88 04

Oeakari (Maud Vanderbist): 0486 25 53 36

Panter (Tine Op de Beeck): 0497 63 46 92